Protestul de la Air France devine violent - membri ai conducerii au fost agresati

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 18:28
901 citiri
Protestul de la Air France devine violent - membri ai conducerii au fost agresati
Foto: Facebook/Air France

Zeci de angajati ai companiei aeriene Air France au patruns luni cu forta in sala unde avea loc o sedinta la care se discuta planul de restructurare ce va implica si concedierea a 2.900 de persoane, ei agresand mai multi membri ai conducerii.

In timp ce directorul executiv al Air France, Frederic Gagey, a reusit sa fuga la timp din calea protestatarilor, acestia din urma si-au varsat furia pe altii ramasi in sala.

Air France taie in carne vie - desfiinteaza 3.000 de locuri de munca, inclusiv concedieri fortate

Astfel, imaginile difuzate de mass-media il arata pe directorul operatiunilor Air France de pe aeroportul Orly, Pierre Plissonnier, cu camasa si haina de la costum sfasiate si pe directorul de resurse umane, Xavier Broseta, fara camasa, dar cu cravata la gat, amandoi fugind flancati de personalul de securitate, care i-a ajutat in final sa sara un gard pentru a se refugia.

Conducerea companiei a condamnat aceste manifestari si a anuntat ca va inainta o plangere penala. ...citeste mai departe despre "Protestul de la Air France devine violent - membri ai conducerii au fost agresati" pe Ziare.com

#proteste Air France, #conducere agresata Air France, #concedieri Air France , #Stiri Locuri de munca