Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Programatorii, in topul salariilor

Programatorii, in topul salariilor

Cele mai bine platite joburi in Romania sunt cele de programator, agent vanzari, executor financiar sau consilier imobiliar.

Salariile pentru pozitiile mentionate incep de la 1.000 de euro pe luna si ajung la peste 2.500 de euro lunar, daca luam in calcul si beneficiile oferite de angajator.

Pe un site de recrutare,  printre cel mai bine joburi oferite in 2009 se numara cele de consilier imobiliar si executor.


"Printre joburile cu cele mai mari salarii specificate a fost cel de executor, oferit de BT Leasing Transilvania IFN, care avea un salariu lunar de 1.000 de euro.

Un alt job cu o oferta generoasa a fost unul de consilier imobiliar, cu un salariu cuprins intre 1.000 si 1.500 de euro pe luna", a afirmat Laura Chilom, HR consultant, citata de Business Standard.

Dintre joburile cu salariu specificat, cele mai mici oferte se regasesc in domeniul HoReCa, 200-300 de euro pe luna. In plus, in vanzari sunt oferite salarii de 300-400 de euro pe luna la nivel de entry-level.

Cu toate acestea, oferta dejoburi a scazut in acest an, in medie, cu 30% fata de 2008, tendinta ce se va mentine pana la sfarsitul anului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2089 ori
Citeste mai multe desprejoburi salarii