Proaspat angajata in Silicon Valley la 91 de ani. Jobul de vis, la orice varsta

Luni, 13 Aprilie 2015, ora 22:19
1090 citiri
Proaspat angajata in Silicon Valley la 91 de ani. Jobul de vis, la orice varsta
Foto: Facebook/IDEO

Nu este niciodata prea tarziu sa iti urmezi vocatia sau sa te dedici unui nou domeniu profesional. Enuntul nu este parte a unui discurs motivational, ci morala urmatoarelor povesti.

Barbara Beskind isi dorea in copilarie, prin timpul Marii Depresiuni, sa fie inventator. Recent, cariera sa a cunoscut o neasteptata schimbare de traiectorie, iar femeia de 91 de ani isi traieste in prezent visul.

Nonagenara lucreaza de doi ani la IDEO, o firma de design din Silicon Valley, unde cei mai multi dintre angajati sunt suficient de tineri pentru a-i fi nepoti. IDEO este cunoscuta cel mai bine pentru dezvoltarea primului mouse Apple.

Beskind, care locuieste intr-o comunitate pentru pensionari, se deplaseaza in fiecare joi la sediul companiei din Palo Alto, California, unde lucreaza in special la solutii care sa vina in preintampinarea problemelor cu care se confrunta varstnicii, scrie Entrepreneur, care citeaza mai multe publicatii.

Printre inventiile sale se numara airbag-urile ...citeste mai departe despre "Proaspat angajata in Silicon Valley la 91 de ani. Jobul de vis, la orice varsta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#job vis, #cariera varsta , #Stiri Locuri de munca