Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primul targ european de locuri de munca

Primul targ european de locuri de munca
Primul targ european de locuri de munca va avea loc simultan, in perioada 22-30 septembrie, in peste 200 de orase europene din toate statele membre, potrivit buletinului de integrare europeana elaborat de Guvernul Romaniei.Evenimentul face parte din activitatile organizate de Comisia Europeana sub egida anului mobilitatii fortei de munca (2006) si va fi mai mult decat un targ traditional de joburi. In afara de standurile de informare vor fi organizate diferite activitati cu scopul de face cunoscute oportunitatile de mobilitate a fortei de munca in Uniunea Europeana.
Romania participa si ea la targul european de joburi prin Bursa locurilor de munca pentru absolventii institutiilor de invatamant superior, care va avea loc in toate cele 42 de resedinte de judet din Romania si in alte agentii locale din judete. Bursa are loc in data de 22 septembrie 2006 si este organizata de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Agentia Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1469 ori