Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primaria din Baile Herculane da afara 100 de angajati

Primaria din Baile Herculane da afara 100 de angajati

Primaria din statiunea Baile Herculane, aflata in judetul Caras-Severin, va disponibiliza 100 de angajati in acest an din cei 170 pe care ii are in prezent, pe fondul crizei financiare, a declarat pentru Agentia NewsIn primarul orasului-statiune Baile Herculane, Nicusor Vasilescu, transmite NewsIn.

"Din cei 170 de angajati, vom disponibiliza 100 din ei si vor ramane in total 70 de salariati, la evidenta populatiei, asistenta sociala, spatii verzi si in aparatul propriu, cati erau de fapt si in anul 2000. O fac cu inima stransa, insa nu am alta solutie. Situatia economica nu este una favorabila.

Apoi, s-au cheltuit 3 milioane de euro pe fondurile de salarii in opt ani, pentru cei 100 de angajati. In plus, la o populatie de 5.000 de locuitori, nu se justifica atatia angajati numai in primarie", a precizat Nicusor Vasilescu.

De asemenea, acesta a mai spus ca in iunie 2008, atunci cand si-a inceput mandatul ca primar, existau 292 de angajati in primaria orasului, care au fost concediati in etape incepand cu luna septembrie 2008, pana au ajuns la 170 in prezent.

"Cu toate acestea, speram ca din toamna sa cream noi locuri de munca, odata cu demararea unor investitii. Astfel, prin proiectele care vor aparea, o parte din cei concediati acum ar putea fi reangajati din toamna", a adaugat primarul din Baile Herculane.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1617 ori
Citeste mai multe despreprimarie bai herculane angajati