Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Planificare strategica & Stabilirea Scopurilor & Time Management

Planificare strategica & Stabilirea Scopurilor & Time Management

Brian Tracy, una dintre autoritatile cele mai importante in dezvoltarea potentialului uman si dezvoltare personala vine pentru a doua oara in Romania!

Vorbitor dinamic si captivant, cu o abilitate deosebita in a informa si motiva audienta spre performanta si un grad ridicat de acumulare, va sustine seminarul sau pe 21 aprilie, la Hotel Crowne Plaza din Blvd Poligrafiei 1 , Bucuresti, Romania.


"Planificare strategica & Stabilirea Scopurilor & Time Management" sunt temele stabilite pentru anul acesta.

Daca esti Lider, Manager, Director sau parte a echipei unei afaceri de dimensiuni mici, medii sau mari… Simte-te invitat sa intalnesti un trainer cunoscut in toata lumea !


SEMINARUL ESTE IN INTREGIME DESPRE VOI!


Program Eveniment


Inscrieri


Citeste mai multe despre Brian Tracy la www.briantracy.ro.


Alatura-te participantilor la seminarul 'Planificare Strategica & Stabilirea Scopurilor & Managementul Alocarii Timpului' al lui Brian Tracy!


Intalneste cateva sute de colegi din vanzari - oameni care lucreaza zi de zi alaturi de tine sau in apropierea ta!

La ora actuala, pietele sunt mai puternice, iar concurenta este mai apriga decat pana acum. Pentru a supravietui concurentei si a prospera, trebuie sa fii mai bine pregatit, mai educat si mai talentat decat cei care vor afacerea ta.

Schita Seminarului

Aveti posibilitatea sa descoperiti cele mai importante metode si tehnici in conducerea unei afaceri profitabile, indiferent de marimea acesteia, in economia zilelor noastre.


Invatati cum sa va autodepasiti si sa minimalizati competitia in orice domeniu.


In cadrul acestui seminar, veti avea posibilitatea sa descoperiti cum sa actionati, cum sa ganditi, sa va motivati ca patron sau ca director in companii de top din lumea intreaga.


Aceste idei si strategii se bazeaza pe o munca de mai bine de 25 de ani de experienta in mai mult de 1000 de companii, incluzand unele dintre cele mai mari companii din lume.

Va asteptam pe 21 aprilie!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1804 ori