Piata muncii este in crestere: mii de oferte de angajare in orasele Romaniei

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 11:44
1121 citiri
Piata muncii este in crestere: mii de oferte de angajare in orasele Romaniei

Una dintre agentiile online de recrutare a fortei de munca din Romania ofera un serviciu nou de angajari pe piata romaneasca.

Pana in prezent, agentia clujeana infomunca.ro a colaborat cu succes cu peste 2.000 de angajatori din tara si din strainatate, avand ca principala activitate recrutarea pentru angajatorii straini.

Incepand cu luna iulie a acestui an, aceasta a decis sa isi extinda activitatea, ca urmare a cresterii cererii si ofertei de locuri de munca din toate domeniile de activitate.

Extinderea activitatii pe piata din Romania este o idee noua care va pune la dispozitia romanilor si mai multe oportunitati de avansare profesionala.

Un website cu un trafic zilnic intre 5.000 si 10.000 de utilizatori unici lanseaza serviciul de recrutare a candidatilor in Romania.

Site-ul posteaza anunturi de angajare pentru intreaga tara, iar primele colaborari cu angajatorii romani au avut loc deja, materializandu-se prin recrutarea de personal pentru Hotelul Sunny Hill din Cluj ...citeste mai departe despre "Piata muncii este in crestere: mii de oferte de angajare in orasele Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuri munca Romania, #infomunca recrutare, #locuri munca online , #Stiri Locuri de munca