Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 3.100 de oferte de locuri de munca in Bucuresti pentru absolventi

Peste 3.100 de oferte de locuri de munca in Bucuresti pentru absolventi
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza vineri, 28 septembrie 2007, o noua editie a 'Bursei locurilor de munca pentru absolventi'. Pana in prezent si-au anuntat participarea 150 de agenti economici, care vor oferi peste 3.100 oferte de munca, potrivit unui comunicat al AMOFM.

Bursa adresata absolventilor se realizeaza sub egida 'Anul 2007-Anul European al Egalitatii de sanse pentru Toti', la Sala de Sport a Colegiului Tehnic - Petru Maior, din Bucuresti.

In cadrul bursei vor fi oferite peste 1500 de locuri de munca pentru muncitorii calificati, 519 pentru muncitorii necalificati (519), si 334 pentru persoanele cu studii superioare.

Ofertele de locuri de munca ale agentilor economici se primesc pana la data de 26 septembrie 2007, la sediul AMOFM Bucuresti, din strada Spatarul Preda nr.12, sector 5, precum si la sediile Agentiilor de sector. Nu se primesc oferte ale agentilor economici in ziua Bursei.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1451 ori