Personalul ADS nu va fi afectat de descentralizare

Vineri, 12 Iunie 2009, ora 17:25
1426 citiri
Personalul ADS nu va fi afectat de descentralizare

Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat, vineri, ca personalul din Agentia Domeniilor Statului (ADS) nu va avea de suferit din cauza procesului de descentralizare a MAPDR si a desfiintarii agentiei, angajatii urmand sa fie redistribuiti astfel incat sa nu isi pierda locurile de munca, precizeaza NewsIn.

Ministrul Ilie Sarbu a spus ca nu e sigur ca varianta actuala a proiectul de descentralizare va fi cea aprobata, insa, in orice situatie, personalul nu va avea probleme.

"Inca nu sunt sigur ca formula actuala va fi cea care va fi aprobata, dar personalul nu va avea probleme pentru ca va fi redistribuit la nivel central si la nivel local. Va fi nevoie de personal pentru ca noi reasezam toate structurile", a declarat ministrul agriculturii.

Reprezentanti din cadrul ADS, au declarat pentru NewsIn, ca, din datele detinute pana in prezent, dupa desfiintarea agentiei, o parte din angajati vor fi redistributi in cadrul Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), o parte la consiliile locale, iar o alta parte vor fi disponibilizati conform contractului colectiv de munca si vor primi 24 de salarii compensatorii.

#personal, #ADS, #descentralizare , #Stiri Locuri de munca