Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

OMFM prelungeste perioada de preselectie pentru studentii care vor lucra in Germania

OMFM prelungeste perioada de preselectie pentru studentii care vor lucra in Germania

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca prelugeste actiunea de preselectare a studentilor solicitanti de locuri de munca in Germania pe perioada vacantei legale de vara-2007 (minim doua luni) si in intervalul 8-12 ianuarie 2007, informeaza un comunicat remis Agentiei Rompres.

Preselectarea studentilor va avea loc la sediul Oficiului, str.Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1- Bucuresti. Pentru a fi preselectate, cei interesati trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18-25 ani, sa fie inscrisi la o facultate de stat sau la o facultate particulara acreditata, curs de zi ( sa nu fie in primul sau in ultimul an de facultate), sa detina cunostinte foarte bune de limba germana si sa fie apti de munca.

Documentele necesare la preselectare sunt: copie dupa buletin sau carte de identitate (cu o valabilitate de minim sase luni), copie pasaport (cu o valabilitate de minim sase luni), adeverinta de la facultate in care sa se specifice in ce an si ce tip de cursuri frecventeaza, iar daca este inscris la o facultate particulara sa aduca si dovada acreditarii; foaie matricola pentru anul de studiu 2005-2006; recomandare de la unul din profesorii de cursuri si trei poze tip pasaport.

Domeniile in care vor lucra studentii sunt gastronomie, hotelier, industrial si agricol. Persoanele participante la preselectie vor sustine un test scris in limba germana. Listele cu toate persoanele declarate admise vor fi afisate la data de 12 ianuarie 2007 pe pagina de web a institutiei si la sediul OMFM, orele 17,00.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1384 ori