OMFM ofera 4.000 de locuri de munca in strainatate in agricultura pentru femei

Miercuri, 14 Februarie 2007, ora 09:38
4123 citiri

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) are disponibile aproximativ 4.000 de locuri de munca in domeniul agricol oferite de angajatori straini, femeilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani, informeaza un comunicat al OMFM.

Contractele sunt valabile pentru o perioada de minim trei luni, iar salariul este de 33 euro pe zi.

Actiunea de inscriere in banca de date poate fi facuta in lunile februarie si marite 2007, intre orele 9 si 16.

Pentru a se inscrie, candidatele trebuie sa depuna la sediul OMFM documente precum copie B.I. sau C.I., copie pasaport cu valabilitate de minimum 6 luni, fisa personala (tipizat OMFM), C.V. in limba romana (tipizat OMFM), copie legalizata a certificatului de absolvire, calificare sau dovada din care sa rezulte experienta in domeniul agricol, copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise), certificat de sanatate, cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni), declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate.

De asemenea, dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat, dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate, precum si doua fotografii tip pasaport. OMFM nu percepe taxe si comisioane.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)