Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oferte de joburi pentru cei care nu au studii superioare

Oferte de joburi pentru cei care nu au studii superioare

Studiile superioare nu sunt intotdeauna un atu pentru a obtine un loc de munca bine platit. Daca nu sunteti in categoria celor care "au stat cu nasul in carti" sau tocmai pentru ca abia acum sunteti in timpul procesului de studiu, atunci aveti o gama variata de joburi care nu necesita studii superioare.

Pentru un salariu de 300-400 de euro pe luna va puteti angaja, de exemplu, ca reprezentant vanzari. O firma de profil cauta, de exemplu, 17 astfel de angajati. Cei care au masina personala vor avea un avantaj. Printre responsabilitati se numara prezentarea produsele clientilor si promovarea imaginei companiei.

De asemenea, un astfel de angajat sustine Sales Manager-ul in activitatile de vanzare, se ocupa de contactarea potentialilor clienti dar si mentinerea relatiilor stranse cu acestia si implementeaza strategia de vanzare si urmareste fidelizarea clientilor.

Daca vrei sa lucrezi numai 4-5 ore pe zi poti alege un post de operator sondaj opinie. Pe acest post te vei ocupa de recrutarea persoanelor fizice sau juridice in vederea participarii la discutii de tip Focus Grup si inmanarea invitatiilor pentrui acest tip de intalniri.

Recrutarea acestor persoane se bazeaza pe un chestionar cu intrebari prestabilite. Vei beneficia de program felxibil, venit atractiv pe baza de performanta si sistem de bonusare in functie de calitatea muncii.

Daca iti place sa lucrezi cu oamenii, poti sa te angajezi ca operator call center. In functie de specificul fiecarui proiect, printre principalele responsabilitati se afla preluarea de apeluri incoming si outgoing (InfoLine, Customer Care, Telesales/Telemarketing, Survey Calls), trimiterea de e-mail-uri si faxuri pentru InfoLine sau Customer Care services si documentarea exacta a interactiunilor in sistemul CRM sau in alte sisteme de clienti.


Citeste mai multe pe Ziare.com.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1793 ori