O mare companie, care se afla si in Romania, va angaja 10.000 de refugiati

Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 15:28
7176 citiri
O mare companie, care se afla si in Romania, va angaja 10.000 de refugiati
Foto: Arhiva Ziare.com

Starbucks a anuntat ca are de gand sa angajeze 10.000 de refugiati in urmatorii cinci ani.

Angajarile vor fi facute in cele 75 de tari in care compania are afaceri, transmite CNN.

Presedintele si CEO al Starbucks, Howard Schultz, a transmis acest plan, duminica, printr-o scrisoare adresata angajatilor. Aceasta scrisoare este un raspuns la ordinul lui Donald Trump de a interzice intrarea in America a refugiatilor si a cetatenilor din sapte tari musulmane.

Howard Schultz le-a spus angajatilor sai ca "traim vremuri fara precedent" si anunta ca va lua masuri pentru a intari credinta in partenerii lor din intreaga lume.

Vezi si Premierul turc il avertizeaza pe Trump: Criza refugiatilor nu va fi rezolvata "prin ridicare de ziduri"

Programul de recrutari al lui Schultz include si oameni care au fost in armata, dar si mexicani. "Suntem gata sa ne ajutam si sprijinim clientii mexicani, pe partenerii nostri si pe familiile lor", a spus seful Starbucks.

Howard Schultz se alatura oamenilor de afaceri care au criticat ordinul dat de Trump. Duminica si Jeff Immelt, CEO al General Electric, s-a aratat ingrijorat de decizia presedintelui americand, adaugat ca in compania sa muncesc mult oameni din tarile pentru care s-a impus interdictia.

Citeste si Premierul Trudeau, dupa ordinul lui Trump impotriva refugiatilor: In Canada sunt bineveniti,indiferent de religie ...citeste mai departe despre "O mare companie, care se afla si in Romania, va angaja 10.000 de refugiati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Howard Schultz Starbucks refugiati, #Starbucks angajare refugiati, #Starbucks locuri munca refugiati , #Stiri Locuri de munca