Noua lucruri pe care cei mai buni angajati le fac inainte de pranz (Video)

Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 15:36
1743 citiri
Noua lucruri pe care cei mai buni angajati le fac inainte de pranz (Video)
Foto: Hispanic Network Magazine

Daca unii reusesc sa fie angajati exemplari chiar daca nu urmeaza nicio regula, cei mai multi dintre noi au nevoie de anumite imbolduri pentru a performa la locul de munca.

Business Insider a prezentat noua lucruri pe care le fac cei mai buni angajati inainte de pranz, pentru a-si creste productivitatea la serviciu.

Cum sa-ti impresionezi seful la munca

Lista cu lucrurile pe care trebuie sa le faci a doua zi - Cu o seara inainte, noteaza-ti pe o lista sarcinile de care trebuie sa te ocupi in ziua urmatoare. Nu vei mai pierde timpul la birou de dimineata si te va ajuta sa te odihnesti mai bine pe timpul noptii.

Dormi suficient - Lipsa somnului iti afecteaza concentrarea si productivitatea la locul de munca. Specialistii recomanda sa dormi cel putin opt ore in fiecare noapte.

Nu apasa niciodata butonul snooze - Desi ai impresia ca dormi mai mult, acest lucru iti induce organismul in eroare si ajungi sa te trezesti ametit si lipsit de vlaga.

Cauti un job? Lucruri pe care ...citeste mai departe despre "Noua lucruri pe care cei mai buni angajati le fac inainte de pranz (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#angajati buni, #angajati buni inainte pranz, #performanta job , #Stiri Locuri de munca