New York Times: Donald Trump angajeaza romani in detrimentul americanilor

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 14:29
1125 citiri
New York Times: Donald Trump angajeaza romani in detrimentul americanilor
Foto: Facebook/Donald Trump

Omul de afaceri Donald Trump, care se afla in cursa pentru a deveni candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA, a angajat imigranti la una dintre companiile sale, inclusiv din Romania.

Clubul sau exclusivist Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, a intrat in atentia jurnalistilor de la New York Times.

Trump, atacat de un candidat republican: "Ar fi vandut ceasuri in New York, a angajat oameni ilegal!"

Din 2010 pana in prezent, aproape 300 de cetateni ai Statelor Unite au aplicat sau au fost recomandati pentru un job acolo. Insa statisticile arata ca doar 17 dintre ei au fost angajati.

Dar ce a facut Donald Trump pentru a completa locurile de munca? Sursa citata arata ca el a angajat sute de imigranti, inclusiv din Romania.

Cu toate acestea, in timpul dezbaterilor pentru alegerile prezidentiale, Trump a insistat de nenumarate ori ca va da inapoi americanilor locurile de munca ocupate de straini. De asemenea, a criticat si corporatiile care isi transfera ...citeste mai departe despre "New York Times: Donald Trump angajeaza romani in detrimentul americanilor" pe Ziare.com

#Donald Trump angajeaza romani, #Trump angajeaza romani, #locuri munca imigranti Trump, #locuri munca imigranti SUA , #Stiri Locuri de munca