Nepoata fostului șef SRI Radu Timofte câștigă un salariu de 11.000 de euro pe lună la stat

Marti, 21 Iunie 2022, ora 11:45
1075 citiri
Nepoata fostului șef SRI Radu Timofte câștigă un salariu de 11.000 de euro pe lună la stat
Ioana Timofte FOTO reporteris.ro

Nepoata fostului șef SRI Radu Timofte, ieșeanca Ioana Timofte, se află de patru ani la conducerea Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune SA (CNCIR). Aceasta a rămas în funcție în timpul tuturor guvernărilor: PSD, PNL, PNL-USR-UDMR, PSD-PNL-UDMR.

Ioana Timofte are o remunerație fixă lunară de 37.200 lei brut, adică aproximativ 22.000 lei bani în mână. Sumei i se adaugă încă 669.600 lei brut, aferent îndeplinirii criteriilor de performanță pentru anul trecut.

Cu indemnizația fixă și cu cea variabilă, reiese o medie lunară netă de 54.000 lei, adică peste 11.000 de euro, potrivit ReporterIS.

Nepoata fostului șef SRI este absolventă a universității private „Petre Andrei” din Iași, cu carieră în Ministerele Economiei și Energiei.

Și-a îmbogățit CV-ul cu felurite cursuri la Academia Națională de Informații și Universitatea Națională de Apărare. ...citeste mai departe despre "Nepoata fostului șef SRI Radu Timofte câștigă un salariu de 11.000 de euro pe lună la stat" pe Ziare.com

#nepoata, #fost sef, #SRI, #Radu Timofte, #salariu mare, #stat , #Stiri Locuri de munca