Negocieri cu scantei pe salariile bugetarilor: Ministrul Muncii ameninta cu demisia, sindicalistii cu protestele

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 14:37
1539 citiri
Negocieri cu scantei pe salariile bugetarilor: Ministrul Muncii ameninta cu demisia, sindicalistii cu protestele
Foto: Arhiva Ziare.com

Subiectul cresterii salariilor bugetarilor a generat, marti, o degringolada totala. Sindicalistii nemultumiti de proiectul propus de guvern s-au dus la negocieri amenintand cu proteste, ministrul Justitiei le-a transmis sa o lase mai moale ca tara e in criza, ca dupa vreo doua ore de discutii colega sa de la Ministerul Muncii sa anunte ca le da dreptate si fie proiectul e retras miercuri in sedinta Executivului, fie ea isi da demisia.

Dimineata a inceput cu amenintarile liderilor sindicali cu proteste daca proiectul privind salarizarea bugetarilor nu va fi modificat, cei mai suparati fiind reprezentantii cadrelor didactice.

"Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, analizand proiectul ordonantei de urgenta privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, care urmeaza a fi adoptat in cel mai scurt timp, a constatat ca acesta nu rezolva marile discrepante in salarizarea personalului bugetar pe care le-am sesizat in numeroase randuri, atat guvernului actual, dar si ...citeste mai departe despre "Negocieri cu scantei pe salariile bugetarilor: Ministrul Muncii ameninta cu demisia, sindicalistii cu protestele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#negocieri salarii bugetari, #ministru Munca demisie, #salarii bugetari , #Stiri Locuri de munca