Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Miroslav Nosal, acting CEO al PPF Investments

Miroslav Nosal, acting CEO al PPF Investments

In cadrul ultimei intalniri a Consiliului Director al grupului PPF Investments din 2 februarie 2007 care a avut loc in Jersey, Miroslav Nosal a fost numit in functia de acting Chief Executive Officer (CEO) al PPF Investments. Aceasta decizie vine in urma demisiei lui Michal Susak din 8 decembrie 2006, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Miroslav Nosal (Chartered Financial Analyst/CFA - Analist Financiar Acreditat) s-a alaturat PPF Investments in martie 2006 si a lucrat ca Director de Investitii (Investments Director) in cadrul biroului PPF Investments din Londra, fiind responsabil de dezvoltarea si implementarea mai multor noi proiecte de investitii in private equity.

Una dintre ariile sale principale de expertiza este private equity (in Bulgaria, Cehia, omania si Ucraina). De asemenea, Nosal are o experienta de 16 ani in banking comercial si de investitii in Europa Centrala si de Est, lucrand cu importante companii financiare internationale, precum Merrill Lynch.

"Ma bucur sa pot continua traditia grupului PPF Investments de a investi cu hotarare/puternic in piete noi, emergente si doresc sa continui expansiunea Grupului in tari precum Romania, Cehia, China, Rusia si Ucraina," a declarat Miroslav Nosal, noul CEO al PPF Investments.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1148 ori