Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Muncii a deschis doua linii telefonice pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Ministerul Muncii a deschis doua linii telefonice pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate
Ministerul Muncii a publicat pe site-ul sau un ghid cu informatii destinate lucratorilor romani care intentioneaza sa plece la munca in strainatate si a alocat doua numere de telefon pentru cei care doresc sa afle informatii din domeniu.

Ghidul, publicat pe site-ul ministerului, cuprinde informatii despre legalitatea contractelor de munca, lista agentiilor de plasare autorizate si cea a agentilor de munca temporara si include datele de contact ale ambasadelor si consulatelor, precum si Ghidul lucratorului roman, elaborat in colaborare cu Ambasadele Romaniei si Corpul atasatilor pe probleme de munca si sociale.

"In masura in care este posibil, MMPS recomanda plecarea prin agentii de plasare sau prin agent de munca temporara", transmite Ministerul Muncii in document.

Documentul este disponibil AICI.

De asemenea, numerele de telefon cu tarif normal 021/302.70.52 si 021/302.70.53 sunt disponibile lucratorilor romani interesati sa afle informatii despre munca in strainatate.

Numerele telefonice pot fi apelate de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00 - 18:00. ...citeste mai departe despre "Ministerul Muncii a deschis doua linii telefonice pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 670 ori