Marica: Pe 18 noiembrie vom stabili ziua grevei

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 18:39
1185 citiri
Marica: Pe 18 noiembrie vom stabili ziua grevei

In cazul in care problema stimulentelor nu va fi rezolvata multumitor, angajatii afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Finante vor stabili pe data de 18 noiembrie ziua grevei generale, a declarat, joi, liderul interimar al Federatiei, Vasile Marica, citat de NewsIn.

"Pe data de 18 noiembrie vom stabili ziua grevei in situatia in care nu se revolva problemele legate de stimulente si de modul in care se aplica legea aprobata ieri in Parlament", a declarat Marica.

El a explicat ca pana acum doar angajatii de la minister si cei din Bucuresti au primit banii aferenti stimulentelor salariale.

"Astazi (joi, n.r.) au intrat pe cadruri banii la salariatii din Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti si la jumatate din minister.

Nu stim sa fi ajuns la ANAF si nici in teritoriu. Din 27.000 cati ar trebui sa fie pe lista de stimulente, inseamna ca au primit in jur de 1.000", a spus Marica.

De asemenea, el a declarat ca fiecare sindicat din teritoriu va evalua modul in care a fost tratat de catre minister referitor la ceea ce a primit ca stimulent de la minister, urmand ca fiecare sa intrebe, pentru fiecare individ, "de ce ministerul s-a comportat asa cu el si sa dea ministerul o explicatie, cum si noi dam explicatii".

Consiliul National al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Finante, care a avut loc joi, a mai avut pe ordinea de zi si problema mandatului lui Vasile Marica.

"Referitor la mandatul meu, mi-am depus mandatul si mi-a fost acceptat, dar mi s-a cerut sa asigur intermatul pana pe data de 18 noiembrie, in asa fel incat sa existe continuitate", a spus Marica. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vasile, # marica, # greva, # stimulente , #Stiri Locuri de munca