Marica: Niciun angajat din teritoriu nu a primit stimulente

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 16:57
1314 citiri
Marica: Niciun angajat din teritoriu nu a primit stimulente

Niciun angajat al MFP care lucreaza in teritoriu nu a primit, pana in prezent, stimulentele aferente lunilor august si septembrie, iar comisia din cadrul ministerului care analizeaza listele elimina persoane dupa bunul plac, a declarat joi liderul Sed Lex, Vasile Marica, citat de NewsIn.

"Nu stim sa fi luat cineva stimulentele pana in prezent. Probabil ca in minister o parte au luat, dar in teritoriu nu a luat nimeni stimulente.

Este o bataie de joc la asa-zisa comisie infiintata, unde se taie oameni de pe lista dupa cum le vine lor, de parca ar putea sa analizeze pe unul de la Sighet sau de la Constanta dupa cum cred ei de cuviinta.

Este bataie de joc si sunt unii care au permis acest lucru. Vom lua atitudine pe tema asta", a declarat liderul Sed Lex, Vasile Marica.

El a spus ca este haos in teritoriu, intrucat unii angajati din Finante nu au primit stimulentele, iar altii sunt amenintati ca vor fi dati afara.

"Toate listele au plecat in asa fel incat sa ia fiecare angajat cate ceva, pentru ca toti sunt nevoiasi si au salarii de 400 lei.

In schimb, la Bucuresti, nimeni nu stie ce se intampla la lista.

Eu stiu ce se intampla din interiorul comisiei, ca se taie oameni dupa bunul plac numai ca sa dea la numar, sa dea bine in presa", a declarat Marica.

Consiliul National al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Finante are loc joi la Institutul National de Statistica, iar pe ordinea ordinea de zi se afla Legea privind includerea veniturilor suplimentare in salarii, situatia stimulentelor, convocarea Congresului si actiuni de protest.

Comisia care analizeaza modul de atribuire a stimulentelor si-a inceput vineri activitatea si a fost formata la nivelul Ministerului Finantelor Publice (MFP) din secretarii de stat si reprezentantii sindicatelor. 

#marica, # angajati, # stimulente , #Stiri Locuri de munca