Mai mult de 2500 de timiseni vor fi disponibilizati

Vineri, 22 Mai 2009, ora 10:20
1285 citiri
Mai mult de 2500 de timiseni vor fi disponibilizati

Alti peste 2.500 de timiseni vor fi disponibilizati in urmatoarele trei luni, cei mai multi angajati care urmeaza sa isi piarda locurile de munca activand in firme care au ca domenii de activitate fabricarea de echipamente electrice, incaltaminte sau componente auto, transmite corespondentul NewsIn.

Cei mai multi angajati care vor intra in somaj in luna iulie- 700 - lucreaza la Delphi Packard Romania, fabrica avand ca domeniu de activitate fabricarea echipamentelor electrice si electronice auto, la Sannicolau Mare.

Flextronics Romania Timisoara (fabricarea echipamentelor electronice) va concedia peste 500 de angajati in luna august, iar fabrica de incaltaminte Rilug va trimite in somaj aproape 300 de persoane. In total, in judetul Timis, in lunile iunie, iulie si august vor fi disponibilizati 2.684 de persoane.

Potrivit Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Timis, numarul celor care au ramas fara loc de munca se apropie de 10.000, iar in luna iunie reprezentantii AJOFM spun ca rata somajului va trece de trei la suta in judetul Timis.

#timiseni, #disponibilizare, #concediati, #firma, #criza , #Stiri Locuri de munca