Lucruri care fac o companie locul perfect in care sa lucrezi. Jobul tau cum e?

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 13:06
1903 citiri
Lucruri care fac o companie locul perfect in care sa lucrezi. Jobul tau cum e?

An de an diverse institute fac topuri ale celor mai bune companii. Insa criteriile nu sunt profitul, cifra de afaceri sau planul de vanzari, ci satisfactia angajatilor la locul de munca.

Poate asa se explica si de ce an de an articolele care prezinta aceste topuri fac numeroase accesari. Cu totii suntem curiosi cum se prezinta compania la care lucram in functie de cele mai bune.

Daca nu ne place unde lucram, vrem sa ne justificam acest sentiment - "compania unde lucrez nu e asa, nu-i de mirare ca abia ma trezesc dimineata sa ma duc la munca". Daca ne place unde lucram, atunci vrem sa ne validam afectiunea - "compania la care lucrez este exact asa. De aia imi place sa lucrez acolo".

Totodata, putem folosi astfel de articole pentru a ne seta un model de ce vrem sa cream pentru noi si unde vrem sa ajungem. Asadar, cu cat intelegem mai mult elementele care fac o companie un loc ideal de munca, putem fie sa contribuim mai mult pentru a o face pe cea la care lucram asa, fie, daca ...citeste mai departe despre "Lucruri care fac o companie locul perfect in care sa lucrezi. Jobul tau cum e?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#loc ideal munca, #companii conditii munca, #cele mai bune companii, #cei mai fericiti angajati , #Stiri Locuri de munca