Joburi in Germania pentru studentii romani: Vezi detalii

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 08:43
2905 citiri
Joburi in Germania pentru studentii romani: Vezi detalii

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti anunta organizarea unei selectii pentru 150 de studenti si masteranzi care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara, minimum doua luni.

Domeniile de activitate in care exista posturi vacante sunt: cel hotelier (camerista, ajutor receptie), gastronomie de sistem (restaurant sau fast-food), industrie (ambalator manual), curatenie cladiri sau birouri, agricultura.

'Pot participa studentii si masteranzii care urmeaza cursuri la zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii, colegiu tehnic, colegiu', au precizat reprezentantii AMOFM Bucuresti.

Depunerea dosarelor si sustinerea testului de limba germana vor avea loc la sediul AMOFM (str. Spataru Preda 12), in perioada 7 ianuarie 2013 - 24 ianuarie 2013.

Anul trecut, pentru Germania, au fost disponibile tot 150 de posturi. Au fost depuse 74 de dosare, in final fiind selectati 63 de studenti si masteranzi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuri munca germania, #studenti romani munca Germania, #studenti Romania job Germania, #AMOFM locuri munca Germania , #Stiri Locuri de munca