Ioan Rus: Master Planul va aduce inapoi in tara dulgherii si fierar-betonistii care lucreaza in afara

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 16:09
1528 citiri
Ioan Rus: Master Planul va aduce inapoi in tara dulgherii si fierar-betonistii care lucreaza in afara

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat, miercuri, ca implementarea Master Planului va aduce romanii care lucreaza in strainatate inapoi in tara.

"La discutiile pe care le-am avut cu un grup mare de companii, unul dintre conducatorii acelei companii, dupa ce i-am aratat Master Planul, mi-a explicat urmatorul lucru: Domnule ministru, in urma cu 12-13 ani, lucram in Portugalia. Si portughezii erau, vreun milion jumate-doua milioane, la capsuni sau ca fierar-betonisti in toata Europa. In momentul in care au inceput (lucrarile - n.red.), s-au intors acasa un milion de portughezi din forta activa de munca", a relatat ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

El considera ca acelasi lucru se va intampla si cu romanii plecati in strainatate, in spceial cei care lucreaza ca dulgheri sau fierar-betonisti.

Transporturile au dublat targetul: 1.300 de noi km de autostrada pana in 2030

Master Planul de Transport, aprobat de Guvern

Master Planul de Transport a fost aprobat, miercuri, ...citeste mai departe despre "Ioan Rus: Master Planul va aduce inapoi in tara dulgherii si fierar-betonistii care lucreaza in afara" pe Ziare.com

#Ioan Rus Master Plan romani strainatate, #Ioan Rus master plan, #Master Plan Trasnporturi aprobat, #Guvern Master Plan Transporturi , #Stiri Locuri de munca