Invata din greselile altora la interviul de angajare - cinci sfaturi cheie

Vineri, 22 August 2014, ora 14:20
1959 citiri
Invata din greselile altora la interviul de angajare - cinci sfaturi cheie
Foto: SmartDreamers

Iti cauti loc de munca sau vrei sa il schimbi pe cel actual, deoarece nu-ti mai convine situatia. Iti faci un CV model, te inregistrezi pe platforme de recrutare si incepi sa aplici.

Intrebi in stanga si in dreapta si, intr-un final, de multe ori dupa mult stres si timp pierdut, obtii un interviu la locul de munca pe care l-ai urmarit.

Crezi ca misiunea ta s-a incheiat aici? Evident, nu. Atunci asigura-te ca faci tot ce trebuie pentru a iesi invingator din cursa cu ceilalti candidati!

Vestimentatia nepotrivita

"Nu haina il face pe om", spune un vechi proverb romanesc. Cu toate acestea, intr-o lume obisnuita sa taxeze orice neregula, vestimentatia aleasa de persoanele care se prezinta la un interviu de angajare este foarte importanta.

In conditiile in care un numar impresionant de angajatori stiu inca din primele cinci minute ale interviului daca un candidat va trece sau nu de aceasta etapa, este destul de limpede de ce criteriul nu trebuie sa fie unul de neglijat.

In ...citeste mai departe despre "Invata din greselile altora la interviul de angajare - cinci sfaturi cheie" pe Ziare.com

#greseli interviu angajare, #sfaturi angajare , #Stiri Locuri de munca