Incep targurile de joburi

Joi, 22 Septembrie 2011, ora 08:49
2202 citiri
Incep targurile de joburi

Incepe sezonul targurilor si al burselor de locuri de munca, organizate atat de companiile private, cat si de stat. Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza vineri, 23 septembrie, bursa de joburi pentru absolventi, la nivel national, cele mai multe locuri vacate fiind scoase la concurs in Bucuresti, Dambovita sau Iasi, precizeaza Mediafax.

In acelasi timp, spre sfarsitul lunii octombrie va avea loc in Bucuresti o noua editie a targului Angajatori de Top, pana in prezent 75 de mari companii anuntandu-si participarea.

Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, la bursa organizata vineri, 23 septembrie, vor participa peste 1.000 de angajatori, la nivel national, iar cele mai multe oferte de locuri de munca vacante sunt in Bucuresti, Dambovita, Iasi, Arad si Timis.

Domeniile cele mai ofertante in ceea ce priveste locurile de munca scoase la concurs sunt industria textila, asigurari si fonduri de pensii, comert, constructii, activitati de investigatie si protectie si servicii.

Absolventii fara studii superioare au la dispozitie joburi ca operator confectioner de imbracaminte, agent de asigurari, agent de paza, agent de vanzari, figuranti pentru filme, zidari sau dulgheri.

In Bucuresti, bursa va incepe la ora 9.00 si va avea loc in Foaierul Palatului National al Copiilor, din Bd. Tineretului nr. 8-10, Sector 4. Angajatorii bucuresteni vor scoate la concurs peste 4.200 de locuri de munca, majoritatea pentru studii medii.

#joburi, #angajatori, #angajati, #anofm locuri munca , #Stiri Locuri de munca