Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

In noiembrie are loc a patra conferinta internationala de logistica

In noiembrie are loc a patra conferinta internationala de logistica

Largirea Uniunii Europene in 2007 cu includerea Romaniei va influenta decisive atat companiile care opereaza pe piata locala, cat si pe cele care functioneaza deja la nivel european. O noua era logistica incepe. Noi furnizori si noi clienti, piete din ce in ce mai competitive, standarde europene legate de calitate, trasabilitate, barcode, transport si impachetare, acestea sunt doar cateva din motivele pentru care aceasta conferinta este importanta si necesara logisticienilor din Romania.Evenimentul traditional al ARILOG-ului, a ajuns, in acest an, la a -4-a editie. Anual, fiecare conferinta a reunit peste 20 de speakeri, a atras delegatii de oameni de afaceri din strainatate si peste 200 de firme romanesti din cele mai importante sectoare economice.

Evenimentul va avea loc in data de 2 noiembrie, in Bucuresti, la Hotel Crowne Plaza. Organizatorii au pregatit pachete personalizate care sa corespunda obiectivului vizat de firmele participantilor, sperand ca pot oferi cele mai avantajoase modalitati de promovare pe piata romaneasca.

PACHETUL GOLD (1200 euro) Inserarea prezentarii sponsorului pe CD-ul evenimentului. Mentionarea numelui sponsorului in comunicatele de presa difuzate inainte si dupa Conferinta. Prezenta sigla sponsor pe banner-ul evenimentului. Prezenta sigla sponsor pe intreaga documentatie a evenimentului. Prezenta a doua bannere in sala de Conferinta. Un mic stand de prezentare, unde se vor gasi materialele companiei, acesta va fi pozitionat in hol. 2 invitati la Conferinta Internationala de Logistica.

PACHETUL SILVER (1000 euro) Inserarea prezentarii sponsorului pe CD-ul evenimentului. Mentionarea numelui sponsorului in comunicatele de presa difuzate inainte si dupa Conferinta. Prezenta sigla sponsor pe banner-ul evenimentului. Prezenta a unui banner in sala de Conferinta. Un mic stand de prezentare, unde se vor gasi materialele companiei, acesta va fi pozitionat in hol. 1 invitat la Conferinta Internationala de Logistica.

PACHETUL COMPANIE (800 euro) Inserarea prezentarii sponsorului pe CD-ul evenimentului. Prezenta a unui banner in sala de Conferinta. Un mic stand de prezentare, unde se vor gasi materialele companiei, acesta va fi pozitionat in hol. 1 invitat la Conferinta Internationala de Logistica.

PACHETUL EXPOZANT (600 euro) Prezenta a unui banner in sala de Conferinta. Un mic stand de prezentare, unde se vor gasi materialele companiei, acesta va fi pozitionat in hol.

CELE DOUA PACHETE SIMPLE Un mic stand de prezentare, unde se vor gasi materialele companiei, acesta va fi pozitionat in hol (500 euro). Prezenta a unui banner in sala de Conferinta (200 euro).

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot suna la 031.402.25.78.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1150 ori