ICEEfest 2016: Ce muzica sa asculti ca sa fii mai eficient la birou

Luni, 30 Mai 2016, ora 15:22
2584 citiri
ICEEfest 2016: Ce muzica sa asculti ca sa fii mai eficient la birou
Foto: ICEEfest

Ti-e teama ca te vede seful ca asculti muzica la birou? In ciuda a ce ar putea crede superiorul tau, sa ai un cantec in casti nu dauneaza productivitatii. Ba dimpotriva.

In ultimii 7 ani, Will Henshall si-a dedicat timpul gasirii celor mai bune solutii pentru a creste nivelul atentiei atunci cand studiezi, muncesti sau citesti.

Totul prin muzica.

"Muzica potrivita, la locul potrivit, la timpul potrivit", acestea sunt coordonatele pe care se bazeaza platforma sa, focus@will.com, care se ocupa cu studierea activitatii creierului uman atunci cand se combina cu ultimele tehnologii audio, pentru a oferi instrumentele necesare cresterii performantelor.

El si-a folosit cunostintele muzicale si a apelat la neuro-specialisti pentru a vedea cat de eficient e sa asculti muzica atunci cand atentia ta e in principal acordata unui alt subiect.

"Muzica e construita pentru a atrage atentia partii constiente a creierului uman. De asta, muzica pe care o ascultam zi de zi si ne place ...citeste mai departe despre "ICEEfest 2016: Ce muzica sa asculti ca sa fii mai eficient la birou" pe Ziare.com

#muzica productiv birou, #muzica ascultat birou, #muzica ascultat job , #Stiri Locuri de munca