HR: motiveaza-ti angajatii prin training-uri creative

Miercuri, 19 Ianuarie 2011, ora 16:34
4503 citiri
HR: motiveaza-ti angajatii prin training-uri creative

Nu doar angajatii trebuie sa dea dovada de creativitate si motivare in activitatile profesionale care le desfasoara zilnic pentru compania ta, sunt de parere expertii in HR. Chiar si managerii trebuie sa se implice direct in formarea profesionala a acestora, iar o nota de creativitate in training-urile oferite nu poate decat sa capteze atentia angajatilor, dar si motivarea lor de a pune in aplicare lucrurile invatate, informeaza publicatia Inc.com.

Toata lumea trebuie sa beneficieze de training

Fiecare angajat nou-venit trebuie sa aiba parte de o perioada de training bine structurata pe saptamani, in aproape toate ariile in care urmaza sa aiba responsabilitati.

Chiar si pentru angajatii care se afla de o perioada mai lunga de timp in companie, poti oferi cursuri de specializare in diferite alte domenii, astfel incat acestia sa se dezvolte si in alte directii decat pana acum.

Da o nota personala


Aloca o perioada considerabila din timpul tau personal sesiunilor de training pentru angajati, te sfatuiesc specialistii.

Pasiunea unui antreprenor si motivarile sale sunt greu de transmis angajatilor daca nu exista contact direct intre cele doua instante, de aceea expertii te sfatuiesc sa participi si tu din cand in cand la aceste training-uri daca vrei ca filosofia ta de business sa aiba ecou si sa fie inteleasa de toti oamenii cu care lucrezi.

Foloseste ceva mai mult decat teorie

In procesul de training al viitorilor lideri, compania Disney foloseste proiectii video si poze pentru a ilustra intamplari reale ce pot fi luate drept model de leadership, nu se limiteaza doar la a enumera valorile de leadership stabilite in anii '60, potrivit Inc.com.

Implica participantii la training in cazuri concrete, pentru a-i ajuta sa isi faca o idee clara despre complexitatea mediului in care urmeaza sa se dezvolte.

Alege varianta digitala


Daca in compania ta este nevoie de un numar mare de noi angajati si consideri ca nu poti sa tii pasul cu training-urile care trebuie oferite sau daca un curs nu poate cuprinde toate informatiile de care cei recrutati au nevoie, poti investi in implementarea unui sistem online care sa le asigure sustinerea necesara in aceasta perioada de inceput.

Cu cat mai variata este gama de cursuri cuprinsa de aceasta platforma, cu atat mai mult iti va fi utila pentru rezultatele companiei tale.

Asigura training pentru maniere

Daca iti doresti ca angajatii tai sa aiba un comportament exemplar si sa aba o atitudine business corecta, ai putea sa le asiguri training si pentru situatii speciale, cum ar fi protocolul unei cine de afaceri, sfaturi pentru a tine minte numele persoanelor cu care fac cunostinta, bazele relatiilor internationale, comunicare online si chiar vestimentatie pentru orice ocazie.

Infiinteaza o "universitate a companiei"

In acest tip de training toti angajatii sunt bineveniti in timpul orelor de program, iar ariile acoperite sunt diverse si fundamentale pentru specificul companiei.

Cu aceasta ocazie, vei realiza care sunt angajatii implicati in activitatea lor profesionala si doritori sa se dezvolte dupa prezenta lor la cursuri, spun expertii.

#angajati, #hr, #manager, #motivare, #training , #Stiri Locuri de munca