Guvernul comaseaza directiile pentru tineret si sport

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 11:07
1224 citiri
Guvernul comaseaza directiile pentru tineret si sport

Guvernul a decis infiintarea directiilor judetene pentru sport si tineret, respectiv a Directiei pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti, ca urmare a comasarii prin fuziune a directiilor pentru tineret si a celor pentru sport, operatiune care va conduce la disponibilizari de personal, informeaza Mediafax.

"In termen de 60 zile de la data infiintarii directiilor judetene pentru sport ?i tineret ?i a Directiei pentru Sport ?i Tineret a municipiului Bucure?ti se vor definitiva masurile de reducere a numarului de personal, in limitele stabilite prin hotarare a Guvernului ?i conform noilor state de functii. Incetarea raporturilor de munca sau de serviciu ale personalului, ca urmare a reorganizarii, se face cu respectarea procedurilor legale aplicabile categoriei de personal din care face parte ?i a prevederilor legale privind protectia sociala", se arata intr-o ordonanta de urgenta adoptata recent de Executiv.

Organizarea ?i functionarea, numarul de posturi, precum si atributiile structurilor rezultate din reorganizarea prin comasare vor fi reglementate, in termen de 15 zile, prin hotarare a Guvernului, act normativ care va reglementa ?i situatia patrimoniului institutiilor desfiintate.

Conducerea directiilor judetene pentru sport ?i tineret, respectiv a Directiei pentru Sport ?i Tineret a municipiului Bucure?ti va fi asigurata de un director executiv prin ordin al pre?edintelui Autoritatii Nationale pentru Sport ?i Tineret.

Ordinanta stabileste totodata ca personalul directiilor pentru sport ?i tineret este format din functionari publici ?i personal contractual.

O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#comasare, #concedieri, #personal , #Stiri Locuri de munca