Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Grupul Renault Romania are un nou director financiar: Liviu Bocsaru

Grupul Renault Romania are un nou director financiar: Liviu Bocsaru


Liviu Bocsaru va prelua functia de director executiv administrativ si director financiar al grupului Renault Romania, incepand cu luna noiembrie a acestui an, inlocuindu-l pe Jean-Paul Franco, cel care a detinut aceasta functie din 2010.

Liviu Bocsaru, 40 de ani, se alatura celor sapte executivi romani ai comitetului de conducere al Grupului.

Noul director lucreaza in cadrul Grupului din 1996 si preia directia administrativ financiara dupa ce doi ani a condus directia financiara a Renault Commercial Roumanie.

"Provocarile pe care le avem in fata sunt semnificative si motivante: performanta economica a noilor game de vehicule si organe fabricate la Mioveni in doua dintre cele mai mari uzine ale Grupului, a centrului de inginerie si a activitatilor comerciale din Romania.

De asemenea, deoarece inca traversam o criza financiara mondiala profunda, prioritatea noastra ramane optimizarea free cash flow-ului Grupului prin cresterea marjei operationale si reducerea fondului de rulment aferente intregului business din Romania", a declarat Liviu Bocsaru.

Grupul Renault are in prezent aproximativ 18.000 de angajati in Romania. Principalele entitati ale sale sunt Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Sasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul RIR-ILN), Matrite Dacia (Pitesti), Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu si centrul de design Renault Design Central Europe) si directia comerciala Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3200 ori