Grila de salarizare ar putea suferi modificari

Duminica, 05 Iulie 2009, ora 18:15
2141 citiri
Grila de salarizare ar putea suferi modificari

Ministrul muncii, Marian Sarbu, a declarat duminica, la Vaslui, ca exista posibilitatea ca grila de salarizare sa sufere modificari, in cursul saptamanii vitoare, cand proiectul de lege va fi prezentat in sedinta de Guvern si apoi cand va intra in dezbatere publica, relateaza NewsIn.

"Ministerul Muncii face eforturi pentru a armoniza nivelul de salarii, pentru toti cei platiti de la buget, asa ca indiferent de anumite nemultumiri, noi vom continua dialogul.

In sedinta de Guvern, miercuri, va fi o a doua lectura a proiectului de lege, dupa care acesta va intra in dezbatere publica. Chiar daca in mare parte propunerile in ceea ce priveste grila de salarizare vor fi pastrate, aceasta ar putea suferi modificari", a declarat ministrul Marian Sarbu.

Acesta a precizat ca ultimile discutii cu reprezentantii tuturor categoriilor sociale care mai vor anumite ajustari, vor avea loc in cursul verii, astfel incat, in toamna, legea sa fie adoptata. Ministrul muncii este convins ca legea salarizarii unice va fi buna, precizand totodata ca isi va asuma intreaga responsabilitate.

#salariu, #sarbu, #minister, #grila , #Stiri Locuri de munca