Gheorghe Buta, cooptat de Musat si Asociatii

Sambata, 10 Iulie 2010, ora 23:05
2928 citiri
Gheorghe Buta, cooptat de Musat si Asociatii

Fostul presedinte al Sectiei Comerciale a Inaltei Curti pentru Casatie si Justitie, Gheorghe Buta, a fost cooptat in structura de conducere a Musat si Asociatii si va coordona departamentul de Litigii si Arbitraj, se arata intr-un comunicat transmis sambata de casa de avocatura, relateaza NewsIn.

“Litigiile au fost si raman unul dintre domeniile noastre forte si sunt convins ca recenta cooptare a domnului Buta la conducerea departamentului va avea efecte rapide in ceea ce priveste strategia de dezvoltare si de condolidare a echipei de litigii", a declarat senior partner Musat si Asociatii, Gheorghe Musat.

Departamentul de Litigii si Arbitraj al Musat si Asociatii este format din 20 de avocati, intre care patru avocati asociati.

Gheorghe Buta are o experienta de peste 30 de ani in domeniul juridic, timp in care a parcurs toate treptele carierei de magistrat. A fost judecator si presedinte al Tribunalului judetean Bistrita-Nasaud, apoi judecator si presedinte al Curtii de Apel Cuj, dupa care a ajuns judecator si, ulterior, membru al Inaltei Curti pentru Casatie si Justitie.

De asemenea, Gheorghe Buta detine multiple specializari in drept commercial, drept civil, dreptul muncii, dreptul procesual civil si penal si este lector universitar la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gheorghe, #buta, #musat, #avocati , #Stiri Locuri de munca