Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Functionarii sunt amenintati de somaj

Functionarii sunt amenintati de somaj

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, a declarat joi, la Rm. Valcea, ca vor fi facute disponibilizari in toate administratiile fiscale din tara, dupa implementat unui nou sistem de imprimare si centralizare a actelor administrativ-fiscale, transmite reporterul NewsIn.

Pogea a declarat, la inaugurarea primei unitati de imprimare rapida si centralizata a actelor administrativ-fiscale din Romania, ca implementarea acestui sistem va presupune si reduceri de personal, in toate administratiile fiscale din tara.

"Ceea ce faceau, zeci de mii de ore, 384 de administratii fiscale, cu sute de oameni, fac la Ramnicu Valcea foarte putini angajati. (...).


Vom face un calcul, cate persoane faceau ceea ce se face acum la imprimeria de la Ramnicu Valcea si, daca nu vor avea de lucru - si nu vor avea sigur de lucru - va fi o masura de disponibilizare", a declarat Pogea.


Unitatea de Imprimare Rapida de la Ramnicu Valcea, care activeaza in cadrul Directie Generale a Finantelor Publice Valcea, si la care lucreaza in jur de 30 de oameni, va asigura, printr-o tehnologie moderna si rapida, tiparirea centralizata a celor 68,8 milioane de acte administrative-fiscale emise intr-un an de catre cele 41 de directii generale ale finantelor publice judetene, de Directia Generala de Administarre a Marilor Contribuabili si de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti.


Pentru inceput, vor fi tiparite notificari privind nedepunerea in termen a declaratiilor de impozite, taxe si contributii, notificari privind modul de completare declaratiilor de impozite, taxe si somatii, somatii de plata si titluri executorii. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1120 ori
Citeste mai multe despreadministratii disponibilizari pogea