Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fisa postului: Ce elemente trebuie sa cuprinda si de ce trebuie intocmita

Fisa postului: Ce elemente trebuie sa cuprinda si de ce trebuie intocmita


Fisa postului este un document anexa la contractul individual de munca pe care orice angajator trebuie sa il intocmeasca. Acest act este esential pentru stabilirea, derularea si incetarea raporturilor de munca. In plus, contine informatiile necesare unui angajat, astfel incat acesta sa isi poate desfasura activitatea in conditii normale.

Fisa postului este un document esential in relatiile de munca, iar pentru definirea sa trebuie analizat mai intai ce este postul. Astfel, postul este functia sau slujba unei persoane prezente la locul de munca pentru indeplinirea atributiilor de serviciu, a declarat pentru AvocatNet.ro Corina Neagu, Managing Partner 4Tree. De asemenea, postul indica mai multe sarcini si atributii caracteristice persoanei care ocupa o pozitie sau functie in cadrul unei companii, pentru care beneficiaza de un salariu, a continuat specialistul.

Citeste mai multe despre Fisa postului: Ce elemente trebuie sa cuprinda si de ce trebuie intocmita pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1188 ori