Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Examen pentru cei care doresc sa devina piloti de avioane si elicoptere

Examen pentru cei care doresc sa devina piloti de avioane si elicoptere
Scoala Superioara de Aviatie Civila, institutie care functioneaza in subordinea Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), organizeaza, in perioada 1-2 noiembrie 2006, examen de admitere pentru cursul de pregatire de specialitate ' Formare Piloti de Avioane pentru Transport Public' si ' Formare Piloti de Elicoptere', informeaza un comunicat al MTCT.Sunt scoase la concurs 10 locuri de piloti avioane pentru transportul public si 10 locuri pentru piloti de elicoptere. Scopul cursului este de a asigura pregatirea la nivelul de competenta necesar operarii in calitate de copilot pe aeronave multi-pilot, multi-motor, avioane si respectiv elicoptere destinate transportului aerian comercial si de a obtine Licenta CPL/IR. Durata cursurilor de pregatire este de 3 ani.

Pentru a se inregistra la concurs un candidat trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii: cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania; varsta minima 18 ani; varsta maxima 27 ani; studii minime - liceul cu diploma de bacalaureat.

Inscrierile la concurs se pot face pana in data de 17 octombrie 2006, la sediul Scolii Superioare de Aviatie Civila, str. Gratioasa nr.13, sector 1, Bucuresti. Detalii privind documentele necesare inscrierii, metodologia si probele de concurs sunt disponibile la numarul de telefon 021/ 232 11 43, pe site-ul www.aviationacademy.ro sau prin e-mail la info@aviationacademy.ro .

Agentia Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3816 ori