Electrica Serv va disponibiliza circa 1.000 de angajati

Miercuri, 07 Iulie 2010, ora 12:37
2577 citiri
Electrica Serv va disponibiliza circa 1.000 de angajati

Filiala de intretinere si servicii energetice Electrica Serv, a furnizorului si distribuitorului de electricitate Electrica SA, va disponibiliza circa 1.000 de angajati pana la sfarsitul acestui an, a declarat, pentru NewsIn, presedintele executiv al Federatiei Univers, Dumitru Chirita.

"In prezent, Electrica Serv are pana in 8.000 de salariati. Din acestia, in urma reorganizarii filialei, vor fi dati afara in acest an circa 1.000 de angajati.

De asemenea, si in ianuarie 2009 au fost concediati 2.000 de salariati din Electrica Serv", a declarat pentru NewsIn Dumitru Chirita.

La randul sau, directorul general al Electrica SA, Ioan Folescu, a declarat miercuri, pentru NewsIn, ca aceasta decizie privind disponibilizarea celor 1.000 de angajati urmeaza sa fie publicata in curand in Monitorul Oficial.

De altfel, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) vrea sa infiinteze cinci societati comerciale de servicii energetice in Banat, Dobrogea, Moldova, Oltenia si Muntenia, prin reorganizarea Electrica Serv: SC Servicii Energetice Banat SA, Servicii Energetice Dobrogea, Servicii Energetice Moldova, Servicii Energetice Oltenia si SC Servicii Energetice Muntenia SA. Actionarul unic al acestor societati ar urma sa fie Electrica SA.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#angajati, #disponibilizari, #salariati , #Stiri Locuri de munca