Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Electrica Serv: Cei 1.500 de disponibilizati vor fi inclusi in programe de reintegrare profesionala

Electrica Serv: Cei 1.500 de disponibilizati vor fi inclusi in programe de reintegrare profesionala

Electrica Serv, filiala de servicii energetice a Electrica SA, urmeaza sa disponibilizeze pana in decembrie 1.500 de angajati, care vor primi minim patru salarii compensatorii si vor fi inclusi in programe de reintegrare profesionala, a declarat marti pentru NewsIn directorul general al societatii.

"Suntem preocupati de soarta salariatilor nostri care urmeaza sa fie disponibilizati si credem ca vom reusi, prin programe de reconversie, sa reintegram profesional cat mai multi salariati in activitati care se afla in dezvoltare. Anul viitor, nu vor mai avea loc alte disponibilizari", a declarat marti pentru Agentia NewsIn directorul general al Electrica Serv, Nicolae Serban.

De asemenea, societatea Electrica Serv a realizat un parteneriat pentru realizarea de proiecte POSDRU in scopul reconversiei profesionale a salariatilor ce urmeaza sa fie disponibilizati in urma reorganizarii societatii.


Guvernul a aprobat, in sedinta din 21 iulie, HG privind reorganizarea Electrica Serv, prin care urmeaza sa fie infiintate cinci societati comerciale de servicii energetice in Banat, Dobrogea, Moldova, Oltenia si Muntenia.


Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial pe 21 octombrie. Actionarul unic al acestor societati (SC Servicii Energetice Banat SA, Servicii Energetice Dobrogea, Servicii Energetice Moldova, Servicii Energetice Oltenia si SC Servicii Energetice Muntenia SA) va fi distribuitorul si furnizorul de electricitate Electrica SA, detinut de Ministerul Economiei.


Altfel, Electrica Serv organizeaza la Buzau, in perioada 26 - 28 octombrie, cea de-a saptea editie a Simpozionului National "Optimizarea Serviciilor Energetice". Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2342 ori