Dragos Calin va fi directorul national de vanzari al Groupama Asigurari

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 14:55
2058 citiri
Dragos Calin va fi directorul national de vanzari al Groupama Asigurari

Groupama Asigurari a anuntat luni numirea lui Dragos Calin in functia de director national de vanzari pentru administrarea retelei de distributie a companiei, acesta urmand sa coordoneze din ianuarie 2010 activitatea de vanzari a grupului si sa fie responsabil de implementarea politicii comerciale, scrie NewsIn.

Dragos Calin se va subordona direct directorului general al Groupama Asigurari, Denis Rousset.

"Dragos Calin are o experienta considerabila in domeniul asigurarilor, pe partea de vanzari, si se alatura echipei Groupama Asigurari intr-un moment oportun, de consolidare a strategiei de vanzari la nivel national si local. Suntem incantati ca a acceptat provocarea de a conduce o echipa de vanzari puternica, capabila sa faca fata competitiei din aceasta piata", a declarat Rousset, citat in comunicat.

Dragos Calin, 43 de ani, are o experienta profesionala de 12 ani in domeniul asigurarilor. Anterior, a detinut functia de director comercial in cadrul Generali Asigurari timp de cinci ani. Cariera sa in asigurari a debutat in 1997, in cadrul echipei Nederlanden Asigurari de Viata.

#asigurari, #calin, #director, #dragos, #groupama, #national, #vanzari , #Stiri Locuri de munca

Curs valutar

1 EUR = 4.9770 RON

0.0007

1 USD = 4.6403 RON

0.0047
  1. Joburi de vară pentru studenți. În ce domeniu te poți angaja în vacanță
  2. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație