Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dan Constantinescu si Daniela Popa supravegheaza Asigurarile

Dan Constantinescu si Daniela Popa supravegheaza Asigurarile

Comisiile reunite de buget-finante si cele economice ale Parlamentului i-au avizat favorabil pe Dan Constantinescu, din partea PNL, si pe Daniela Popa, din partea PSD+PC, ca membri in Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), informeaza NewsIn.

"Legea prevede ca o astfel de functie in Comisie este incompatibila cu calitatea de parlamentar, dar si cu orice functie politica", a declarat pentru NewsIn Daniela Popa, care a adaugat ca se va supune prevederilor legale. In prezent, Daniela Popa ocupa functia de presedinte al Partidului Conservator (PC).

Avizele pentru cei doi noi membri in consiliul CSA au fost acordate in conditiile in care mandatul Aureliei Cristea si cel al lui Dan Constantinescu au expirat.

Dan Constantinescu fusese numit membru in Consiliul CSA in noiembrie 2003, pentru un mandat de cinci ani, iar mandatul Aureliei Cristea se incheiase la 15 decembrie 2009.

In prezent, din consiliul CSA fac parte Angela Toncescu - presedinte, Tudor Balta - vicepresedinte, Constantin Buzoianu - vicepresedinte, si patru membri, respectiv Albin Biro, Dan Constantinescu, Corneliu Moldoveanu si Aurelia Cristea.

Numirea membrilor Consiliului CSA se face de pe lista comuna propusa de comisiile pentru buget, finante si banci ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Membrii Consiliului CSA sunt numiti de Parlament, in sedinta comuna a celor doua Camere, la propunerea comisiilor reunite pentru buget, finante si banci ale Senatului si Camerei Deputatilor.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1786 ori
Citeste mai multe despredan constantinescu daniela popa csa