Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cursuri de PR organizate de Big Media

Cursuri de PR organizate de Big Media

Big Media organizeaza cursuri adresate in exclusivitate IMM-urilor, in urma carora, angajatii se vor putea transforma intr-o echipa de comunicatori care sa promoveze imaginea firmei printr-un plan eficient de PR.

Aceste cursuri sunt dedicate exclusiv societatilor care nu beneficiaza de consiliere de specialitate. Absolventii cursurilor oferite de BiG Media Relatii Publice isi vor dezvolta capacitatile de comunicare atat in interiorul companiei, dar si in relatiile cu partenerii de afaceri si mass-media.

La finalul unui curs de Relatii Publice, angajatii firmelor vor sti cum sa inceapa si sa intretina comunicarea cu clientii sau cu potentialii parteneri de afaceri, cum sa gestioneze situatiile de criza si, nu in ultimul rand, vor avea notiunile de baza pentru dezvoltarea unei campanii de Relatii Publice.

Din anul 2007, firmele romanesti trebuie sa faca fata provocarii competitionale de pe piata europeana. Promovarea si crearea unei identitati sociale a firmei va fi cu siguranta un avantaj. In prezent, peste 90 la suta din IMM-urile romanesti nu au apelat la o persoana specializata in comunicare pentru promovarea afacerilor.

Cursul are 9 module si ofera solutii practice pentru depasirea posibilelor erori de comunicare in cadrul firmei. Cele noua module au ca teme comunicarea eficienta in cadrul firmei, organizarea de evenimentelor, negocieri, discursul public, gestionarea eficienta a timpului, organizarea conferintelor de presa, 'imblanzirea' telefonului, relatiile cu clientii, crearea unei imagini de succes, comunicare online.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1339 ori