Cum te angajezi in Franta cu CV anonim. Discriminarea in Romania

Vineri, 15 August 2014, ora 18:07
1461 citiri
Cum te angajezi in Franta cu CV anonim. Discriminarea in Romania

Problema discriminarii reprezinta unul dintre cele mai sensibile subiecte existente la nivel mondial. Pornind de la simple scandari de pe anumite stadioane de fotbal si ajungand la mult mai complexul proces de angajare, milioane de oameni sunt afectati de diferitele stereotipuri ale societatii.

Cu toate ca, cel putin la nivel declarativ, atat guvernele, cat si multe alte organizatii internationale lupta impotriva numeroaselor moduri de discriminare din zilele noastre, rezultatele nu sunt intotdeauna satisfacatoare, din moment ce aceasta problema continua sa existe aproape pretutindeni, arata specialistii de la SmartDreamers.

In Franta avem exemplul celor mai recente masuri gandite pentru combaterea acesteia, atunci cand vine vorba despre angajare.

Chiar daca in Codul Muncii din aceasta tara exista, inca din 2006, o sectiune care se refera la candidaturile anonime pentru un loc de munca, pana in ziua de azi nu au fost adoptate normele pentru aplicarea propriu zisa a ...citeste mai departe despre "Cum te angajezi in Franta cu CV anonim. Discriminarea in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CV anonim Franta, #discriminare angajare , #Stiri Locuri de munca