Cum poti sa calatoresti prin lume timp de un an fara sa renunti la job

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 06:24
2699 citiri
Cum poti sa calatoresti prin lume timp de un an fara sa renunti la job
Foto: Remote Year

Visezi sa vezi lumea fara sa iti neglijezi insa cariera? Programul Remote Year le ofera angajatilor dispusi sa plateasca un comision, e drept, destul de piperat, posibilitatea de a-si indeplini un astfel de vis.

Practic, timp de un an, banalul birou este inlocuit de decorurile captivante ale unor destinatii de pe intreaga suprafata a globului.

In general, participantii isi pastreaza joburile pe care le aveau cand s-au inscris in program, singura diferenta fiind ca isi desfasoara acum activitatea la mii de kilometri distanta de biroul companiei.

Este foarte asemanator cu ceea ce tot mai multi oameni, asa-numitii "nomazi digitali", fac deja - lucreaza de la distanta in timp ce calatoresc prin intreaga lume.

Afla mai multe despre cum nomazii digitali muncesc si calatoresc in acelasi timp

Noutatea adusa de programul Remote Year, lansat in urma cu un an, consta in orientarea spre cei cu joburi traditionale, de la 9.00 la 18.00, pe care ii incurajeaza sa isi convinga angajatorii... citeste mai departe despre "Cum poti sa calatoresti prin lume timp de un an fara sa renunti la job" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#program munca distanta, #nomazi digitali, #Remote Year , #Stiri Locuri de munca