Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum ne pregatim de revolutie? Piata muncii si a patra revolutie industriala

Cum ne pregatim de revolutie? Piata muncii si a patra revolutie industriala
Cele trei revolutii industriale prin care a trecut lumea au modificat directia economiei si au schimbat puternic societatea umana.

Primele doua revolutii au creat premisele industrializarii statelor occidentale, ceea ce le-a permis sa devina principalele puteri economice ale planetei si sa ofere propriilor locuitori, si nu numai, un nivel de trai mai bun.

Concurs pentru tineri: Premiul - o excursie la Bruxelles

A treia revolutie industriala a fost marcata de inventia microcipurilor si de aparitia calculatoarelor care au crescut conectivitatea intre locurile aflate la distanta si au facilitat gestiunea unui volum mare de date. Primii roboti industriali au dus la cresterea eficientei din industrie, precum si la reducerea numarului de oameni de pe liniile de asamblare.

Lumea se afla din nou in fata unui punct de cotitura. A patra revolutie industriala promite sa aduca schimbari radicale si ireversibile la nivelul economiei globale cu consecinte care ne vor afecta pe toti. ...citeste mai departe despre "Cum ne pregatim de revolutie? Piata muncii si a patra revolutie industriala" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1025 ori