Cum influenteaza atitudinea ta modul in care esti platit

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 12:50
2351 citiri
Cum influenteaza atitudinea ta modul in care esti platit

Stima de sine este esentiala in fata angajatorului, atitudinea ta aflandu-se in stransa legatura cu recompensa financiara pe care compania ti-o ofera. Femeile, in mod deosebit, au tendinta de a se auto-evalua foarte dur si de a accepta un salariu mai mic, doar pentru a primi un anume job sau proiect, sustin specialistii in HR citati de publicatia Forbes. 

Valoarea activitatii tale, brandul personal si calitatea rezultatelor sunt insa cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand iti negociezi salariul.

In continuare sunt prezentate cateva modalitati de a obtine o apreciere financiara corecta, indiferent de pozitia pe care o ocupi sau cea la care aspiri.

Afla care este nivelul la care se plateste, in general

Consulta-ti colegii si clientii pentru a afla care sunt salariile pe care angajatorii sunt dispusi sa le ofere pentru posturi similare cu al tau.

Asigura-te ca ai pretentii realiste

Odata ce ai verificat care este nivelul pietei, vei fi in stare sa ceri o suma acceptabila atat pentru tine, cat si pentru industria in care te dezvolti.

Vei fi judecat mereu dupa pretul pe care il ceri

Atat angajatorii cat si clientii vor investi mult in lucruri si persoane pe care le considera a fi de valoare, de aceea modul in care esti platit depinde doar de atitudinea ta.

Comporta-te ca si cand esti o valoare prin simpla ta prezenta

Recomandari valoroase in CV, rezultate de calitate si un brand personal puternic iti asigura o plata pe masura, sustin specialistii.

Nu inventa scuze pentru greseli

Asuma-ti orice miscare si nu te simti obligat sa iti explici fiecare gest.

Vei dovedi in acest mod cai ai incredere in aptitudinile si cunostintele proprii si vei deveni rapid o persoana apreciata in colectiv.

Analizeaza-te atent

Incearca sa iti dai seama ca bunastarea financiara depinde doar de tine si nu te lasa prada ideilor preconcepute existente in societate.

Salariul unui covrigar din România, mai mare decât cel al persoanelor calificate din Grecia. „O destinație delicioasă”. Anunțul de angajare care a stârnit discuții aprinse
Salariul unui covrigar din România, mai mare decât cel al persoanelor calificate din Grecia. „O destinație delicioasă”. Anunțul de angajare care a stârnit discuții aprinse
Salariul oferit unui covrigar din București a stârnit un val de comentarii în Grecia. Anunțul postat de o covrigărie din România i-a pus pe jar pe angajatorii eleni, după ce au citit că o...
#atitudine, #job, #plata, #pret, #salariu , #Stiri Locuri de munca

Curs valutar

1 EUR = 4.9766 RON

0.0003

1 USD = 4.5135 RON

0.0050
  1. Michael Topolinski IV (Intero Property Development) la The Real Estate Event: „Bucureștiul se confrunta de fapt cu o criză a prețurilor în general, nu cu una imobiliară”
  2. Alina Dekany (IMSOL) la The Real Estate Event: ”Cea mai importantă parte în tehnologizarea în zona de real estate comercial este glass LED” VIDEO
  3. Marius Barbu (NEPI RockCastle) la The Real Estate Event: „Vestul Europei nu crește în același ritm cu Europa Centrală și de Est” VIDEO
  4. Geo Mărgescu (Forte Partners) la The Real Estate Event: "PUG-ul va fi foarte bun pentru piața imobiliară, dar aprobarea lui va dura foarte mult"
  5. Alina Necula (Lion's Head) la The Real Estate Event: "Avantajele României țin de mărimea pieței și de calitatea produselor imobiliare"
  6. Sorin Preda (Global Vision) la The Real Estate Event: „Sunt atât de multe lucruri de făcut în România, acum 2-3 ani nici nu ni le imaginam”
  7. Dennis Selinas (Globalworth) la The Real Estate Event: „Singurul mod de a instituționaliza produsele imobiliare care pot atrage investiții este să facem clădiri performante”
  8. Oana Rădulea (SEMA Real Estate) la The Real Estate Event: „E o mare bucurie pentru noi că am putut să dăm drumul la proiectul de rezidențial. E o nevoie acută în piață” VIDEO
  9. Adi Steiner (STC Partners) la The Real Estate Event: "Am lansat un nou proiect, 170 de apartamente într-o zonă realmente urbană a orașului”
  10. Antoniu Panait (Vastint) la The Real Estate Event: "Predictibilitatea este foarte importantă pentru viitorii investitori, iar România are nevoie de investitori"