Cu cat ai ziua de munca mai scurta, cu atat vei reusi sa faci mai multe

Duminica, 14 August 2016, ora 17:30
1604 citiri
Cu cat ai ziua de munca mai scurta, cu atat vei reusi sa faci mai multe
Foto: Arhiva/Pixabay

Statul peste program nu este deloc productiv, ba din contra, arata topul celor mai productive tari din lume. Sapte din cele zece state care ocupa primele pozitii ale clasamentului au chiar cele mai scurte programe de munca dn lume.

De altfel, un sondaj YouGov realizat anul trecut arata ca ziua cea mai productiva, la job, nu depaseste sapte ore de munca, aminteste The Independent.

Expert Market a analizat datele puse la dispozitie de OECD (Economic Cooperation and Development), concluzionand ca din cele 10 tari cu productivitate mare a muncii, sapte au si cel mai scurt program la job. E vorba despre Luxemburg, Norvegia, Elvetia, Olanda, Germania, Danemarca si Suedia.

Topul celor mai productive tari este acesta: Luxemburg (cu 1.643 de ore lucrate, in medie, pe an), Norvegia ...citeste mai departe despre "Cu cat ai ziua de munca mai scurta, cu atat vei reusi sa faci mai multe" pe Ziare.com

#tari productivitate mare, #tari program ore munca, #tari productivitate munca mica, #ore munca tari , #Stiri Locuri de munca