Crossover intra pe piata din Romania cu joburi de 8.000 de dolari pe luna

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 13:18
2508 citiri
Crossover intra pe piata din Romania cu joburi de 8.000 de dolari pe luna
Foto: picography.co

Incepand din 2016, compania americana Crossover isi stabileste prezenta in Romania. Oferind pana la 8000 USD/luna, compania va recruta cel putin 1000 de programatori, arhitecti software, manageri si experti financiari.

Un arhitect software cu experienta va primi intre 5.000 si 8.000 de dolari pe luna si va lucra in special pentru companii din SUA. Modelul inovativ pe care il aduce Crossover este cel de "remote work", permitand oamenilor sa aleaga locul de unde vor sa lucreze, cu program flexibil si fara a trebui sa se deplaseze la birou. Mai mult, bugetul alocat fiecarei pozitii este acelasi indiferent de tara din care provin candidatii, ca atare oferta este foarte competitiva raportat la salariile din Romania.

Pozitiile Crossover sunt deschise la nivel global, compania propunandu-si sa gaseasca top 1% talent din lume. Procesul de selectie este foarte strict si se bazeaza pe o serie de probe specifice fiecarui rol, menite sa descopere abilitatile si cunostintele ...citeste mai departe despre "Crossover intra pe piata din Romania cu joburi de 8.000 de dolari pe luna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oferte angajare remote, #Crossover piata Romania, #oferte angajare Crossover , #Stiri Locuri de munca