Cine vrea sa lucreze la Guvern? Executivul a scos mai multe posturi la concurs - vezi daca te califici

Joi, 02 Ianuarie 2014, ora 20:09
1812 citiri
Cine vrea sa lucreze la Guvern? Executivul a scos mai multe posturi la concurs - vezi daca te califici
Foto: RFI

Anul 2014 a inceput bine la Guvern. Chiar daca peste 4.000 de bugetari au fost restructurati in anul care abia s-a incheiat, iata ca acum se fac angajari.

Potrivit site-ului oficial care anunta posturile libere ale guvernului, Ministerul Finantelor Publice are cele mai multe oferte pentru cei care isi cauta o slujba.

Astfel, Ministerul organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a noua posturi in cadrul Directiei Corpului de Control. Se cauta trei consilieri de clasa I cu grad profesional superior, doi consilieri cu grad profesional principal, trei experti de clasa I cu grad profesional asistent si un referent clasa III cu grad profesional asistent.

Guvernul a lansat un portal cu locuri de munca vacante in administratie

Calendarul concursului de angajare: pe 13 ianuarie 2014 este termenul limita de depunere a dosarelor, pe 28 ianuarie 2014 la ora 10:00 are loc proba scrisa, iar pe 31 ianuarie 2014 este interviul.

La Directia Generala de ...citeste mai departe despre "Cine vrea sa lucreze la Guvern? Executivul a scos mai multe posturi la concurs - vezi daca te califici" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#angajari guvern, #angajari concurs posturi guvern, #posturi libere guvern, #angajari bugetari executiv , #Stiri Locuri de munca