Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cele mai bine platite joburi pentru care nu ai nevoie de studii superioare

Cele mai bine platite joburi pentru care nu ai nevoie de studii superioare

Desi o facultate reprezinta in conceptia multora garantia unui job bine platit, Romania are in continuare nevoie de persoane care nu au studii superioare.

Cele mai bune locuri de munca pentru cei care nu au terminat o facultate sunt cele de asistent director general, sef depozit, tehnician, specialist logistica sau specialist in protectia muncii.

"Salariile pentru astfel de posturi se pot situa in intervalul 2.800 - 5.000 de lei net lunar, la care se pot adauga diverse scheme de bonusare, in functie de politica fiecarei companii", a declarat Ioana Tot, senior consultant Consulteam si membru HR Club, pentru Capital.

Joburi ca reglori, sculeri-matriteri, sudori specializati in tehnologii noi sau electricieni au un salariu care ajunge si pana la 1.500 - 2.000 de lei net.

Pentru un post de sudor, cu diferite procese tehnologice, nivelul salarial se afla intre 1.800 le si 2.400 lei, in functie de zona si experienta, pentru lacatusi mecanici nivelul salarial poate depasi 1.500 lei, in functie de specificul activitatii, iar pentru operatorii macara turn nivelul salarial depaseste constant 2.000 de lei.

Soferii profesionisti
care fac curse internationale au venituri lunare de peste 2.000 de lei net.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1975 ori
Citeste mai multe desprejoburi salarii studii superioare